søndag 5. mai 2013

Rekesaus fra Fredrikstad






En saus skarp i smaken. Fin til rekecocktail. Passer godt som dip.

2 ss vanlig sterk sennep
1 ss revet pepperrot
3 ss god eddik
1/4 ts tørka estrogon
2 ss chillisaus eller tomatketchup
1 kryddermål paprika, 1 kryddermål kajenne
1 kryddermål salt
1 liten kløft, knust hvitløk
1 dl olje
Rør alle ingrediensene sammen til en jevn, tjukk saus. Denne sausen kan hold eseg i ei uke i kjøleskapet!


Herlige Hvalerreker rett fra havet!


Servert i går sammen med mange andre diper det fins oppskrifter på under headingen. Denne ble gjestenes favoritt, uten tvil!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.