onsdag 28. april 2010

Fantastiske Shabana - en annerledes blåveispike!!

Jeg kommer rett fra en annerledes opptreden med Shabana Rehman. Det var ingen stand-up-komiker på scenen denne kvelden, men forfatteren av den sjølbiografiske boka Blåveis - min vei ut av volden.
Teksten beskriver en utrolig historie  - om det å leve, om skuffelser, om svik, om kamp, om redsel, om det å stå alene og om å finne en indre styrke, om urkraft og om det å være ærlig mot seg sjøl.
Shabanas vei har vært kronglete, tøff og lang til der ho er i dag. Tekstene ga et annet bilde av den Shabana vi vanligvis (s)kjenner!
I programmet for siste gang i Det Kvindelige Læseselskab denne våren står det: Vi tror det blir en flott avslutning på vårens møter.... og det ble det absolutt.
Dessverre hadde jeg ikke med meg kameraet, så det ble ikke tatt noe bilde til bloggen, men en løsning på det problemet vil jeg finne... etterhvert.

"De tårer som man svelger,
er bitrere enn dem man feller."    
Victor Hugo


Og nå har etterhvert blitt historie... og her kommer min første karikatur noensinne!





Dette er den aller første prøven fra min hånd på karikaturtegning. Den forestiller Shabana Rehman, norsk stand-up-komiker og forfatter som ikke klarer å skille mellom sk- og kj -lyder. Det er noe å gjøre et nummer ut av... skjære publikum!
For bloggere som ikke kjenner Shabana, klikk på bildet, så dukker originalen opp her på egen blogg!!

Jeg har slått sammen to innlegg, og sjølsagt måtte jeg ha med meg kommentarene for min første akraukatur (karikatur - trenger ikke å ha et annet morsmål for å snuble i bokstavene):



Kunne jo ikke la være å klippe ut og lime inn  et e-postsvar fra Shabana personlig!

Kjære Bjørg

Tusen takk for innlegget ditt. Jeg fikk sett det og ville gjerne legge igjen en hilsen til deg, men så er det noe galt med blogg-oppdateringen min så jeg får ikke logget meg på for å legge igjen kommentar. Uansett , det var svært hyggelig og generøst av deg. Og veldig morsom bilde. En ære:-). Liker også navnet på bloggen din veldig godt. Minner meg om vår indre regnskog

Klem fra Shabana

1 kommentar:

  1. Jeg har akkurat lest om henne og boka hun har utgitt. Tøff dame.
    Gratulerer med at du får din første karikaturtegning på trykk.
    Ønsker deg en fin torsdag.

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.