lørdag 19. desember 2009

Så kom snøen!

Så kom snøen!




Bildet tatt fra verandaen kl.11.20. Nå mangler bare ungene med skuffer på isen for å måke skøytebane!
Så kom snøen! Store, hvite filler daler ned.

Javisst, nå kl. 15.30 er det full beredskap med spader, skuffer og koster. I morra blir det skøyting for store og små..

4 kommentarer:

  1. Ja,snøen kom som bestilt her i Trondheim også,og det meldes kaldt,så den holder nok til julaften!
    Ha en god lørdagskveld!

    SvarSlett
  2. Her også! Hele hagen er hvit, skikkelig julestemning. Kan ikke huske sist vi hadde snø på julaften, så håper det blir liggende noen dager til :)

    SvarSlett
  3. Åh, du vita vinterland, nu är du här!! Så kul, nu får du också en vit jul :) Jag har sagt det för, så nu börjar jag bli tjatig, men du är en sann källa till kunnskap - du kan allt !! Nu fick jag också namnet på detta konstiga instrument, hade jag kunnat det innan så hade jag ju bara kunnat visa det som 'M'. Tror du din man kan ge mig några gratislektioner ?

    SvarSlett
  4. Heisann!
    Jeg har gode kilder rundt meg, og så er jeg født nysgjerrig, skal ha svar på alt! Du ser jo også at jeg er flittig bruk av kilder, så en del er ikke sugd av eget bryst.Klipper og limer der jeg synes at jobben er så godt gjort at jeg ville bare ha klussa det til med mine omskrivinger. På en sånn måte får ikke elevene mine arbeide. Det er en bloggers privilegium -bare kilden er opplyst, kan mye tillates i bloggeverden.
    Mbiraen fikk Tore med seg hjem fra Afrika, men den ligger for det meste på hylla her. Han dro dit sammen med noen andre musikklærere pga et prosjekt i regi av musikkskolen. Kjenner flere som er habile spillere som du heller bør spørre å få leksjoner av. Her i byen kan ungdommene spille på det også. Veldig spesielt!
    Trommeslageren i bandet til Mari Boine brukte mbira på konserten som ble sendt på NRK 2 i kveld.
    Sov godt!

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.