tirsdag 1. september 2009

En sommer er over

1.sept



Vi skriver 1. september. Høsten har allerede tjuvstarta med dårlig vær, mye vind og regn nesten hver dag den siste tida. Men solstråler har av og til brutt gjennom det tunge skydekket og gitt oss noen fine øyeblikk.
Litt vemodig å tenke på at en sommer er over for denne gangen. Det har ikke vært en sommer vi vil huske på grunn av varme, hete og late dager bortsett fra noen i slutten av juni.
Rosebuskene har strukket seg i høyden og blomstret godt til tross for dårlige kår. De historiske rosene blomstrer til og med for andre gang. Det må være fordi de har trodd at vi har hatt vinter i juli og august!
Det er bare å pakke sammen rosestolen med ditto pute, hakke, spade og hansker. Havetøflene i plastikk får jeg kansje brukt for litt til. Helt supre i regn og søle!

3 kommentarer:

  1. Hei igjen Bjørg Nina.

    Takk for kommentar på sommerfuglbildene mine. Oktobersedum står på lista di. Jeg la inn link til posten din fordi du nevner oktobersedum som en sommerfuglfavoritt.

    SvarSlett
  2. Og hei igjen!

    Hyggelig bilde over her, og fint skrevet.

    SvarSlett
  3. Hei, jeg har ofte mer enn jeg aner, noen ganger går det litt fort i svingene, og konsentrasjonen er ikke alltid på topp. Surrer nok mer enn jeg liker!

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.