fredag 3. juli 2009

Blooming Friday


Rosa er en gave fra søsteren min.
Det er en gammel Queen Elisabeth, men aldri har hun blomstret så flott som i sommer. Det er tydelig at hun trives blant de historiske rosebuksene med mye sol og mye luft. Hun er blitt flyttet rundt omkring, og endelig har jeg funnet den rette plassen. Først var det beddet ved terrassen, så var det blant urtene. Der mistrivdes hun så veldig at hun nesten forsvant mellom sitronmelisse og salvie. Trodde aldri jeg skulle få liv i henne igjen. Nå gleder hun oss i haven med de skjønneste rosene jeg noensinne har sett i selskap med nyseryllik, et riktig flott par.


Peongjengen er også et herlig syn. Slik sto de oppstilt klart til posering i bedet. Synd at de holder ut så altfor kort i sommervarmen. Foreviget kan de nytes også i ettertid!

5 kommentarer:

  1. Kanske är det något av ett rosår i år. så vacker hon är, drottningslik liksom.

    SvarSlett
  2. Hej och välkommen till Blommig fredag - kul att du är med! Rosor och pioner - mina favoriter. Jag tycker som du att man kan njuta av dem hela året med kamerans hjälp!
    Katarina

    SvarSlett
  3. Så kul, gav pionene virkelig hverandre en slik vakker klem :-)

    SvarSlett
  4. Hei Mia, ja bildet er ikke arrangert, faktisk!
    Nå skal jeg kikke på 'dagens blomstring' en gang til i den friske sommernatta. Det lille regnet gjorde godt etter tre tropenetter på rad. Mer er visst i vente ;:O)

    SvarSlett
  5. What a lovely rose and bouquet of peonies.

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.